[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Bad Batch
A félkarú, féllábú, félszemű terrori... óh, várjunk csak! Az egy másik film. Na, még egyszer.
A félkarú, féllábú, börtön(?)viselt csajszi kalandjai a posztapokaliptikus(?), low budget-Mad Max sivatagban.
Bizakodva ültem le elé, mert alapból bejönnek az ilyen világú-témájú filmek. Jól sikerült a kezdés is. Az első kb. fél óra kimondottan tetszett. Egy kicsit véresen, néhol elég szépen fényképezve, jó zenékkel megtámogatva indult.
Azon mondjuk elmerengtem, hogy a Die Antwoord-ra gyúró alfa-hímek aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy szökésnél vajon hová tűntek. Egyedül egy öregasszonyt csapott le, és aztán kigurult a sivatagba :-)
De azután ennyi. A maradékban nem történik szinte semmi, ami igen, az is vontatott és lassú. A jelenetek 75%-ában a szereplők néznek és különböző fejeket vágnak másodperceken keresztül, hogy mi igazán át tudjuk érezni a pillanatok súlyát :-) Párbeszédből szerencsére nincs túl sok, mert ami van, na, az súúúúlyos. A kedvencem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Amikor szarsz, a szarod hová megy?
-Hát, gondolom a Wc elviszi valahová.
-Így van. Viszi, ahová viszi. Nekem köszönhetően. A tehenek a saját szarukban állnak. Azért mert tehenek.
A legjobb az egész filmben a soundtrack. Tényleg (szerintem) faszányos muzsikákat találtak és raktak alá.
4/10