[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én sajna elvakult vagyok a Setét Toronnyal.Bármilyen lett volna, biztos nem tetszett volna.
A másik baj, hogy nagyrészt sci-fi/disztópikus vonalon olvasok és nézek még filmeket és a nagy részét már elolvastam,ami megjelent.
Értem, hogy mit mondassz, de én pl sorozatban jobban élveztem volna. Pl. a Hármak elhivatása vagy a Puszta Földeknek eleve kell egy rated R, mert az elég erős hangvételű a Lud várossal,vagy az bandaháborúval esetleg a Roland világában játszódó harcokkal.
És semmi rasszizmus, de nekem Roland akkor is egy Eastwood arcú megöregedett fehér cowboy marad. Ahogy sokszor utaltak rá,pl amikor Susannah mondja nekik hogy fehér fattyúk vagytok a tudathasadása alatt. Tehát ezért nehéz beleélnem magam a filmbe, mert nagyon eltér a könyvtől.Oly mértékben, hogy emiatt ha lenne is folytatás,elemi részek maradnának ki ami a végkifejletben is ott hagyná a nyomát.