[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blade Runner 2049
Hú, hát nem volt egyszerű film az biztos, de ismerve az elődöt egyáltalán nem lepett meg a film felépítése, stílusa, tempója. Talán moziban végigülni azt a majd' 3 órát kicsit hosszú volt, és kényelmetlenebb jóval, mint itthon a kanapén elnyújtózva, de azt mondom megérte. Remek alakítások, szuper látvány, párját ritkítóan király zene. Körülbelül ezekkel lehet jellemezni a filmet. Egyedül azt sajnáltam, hogy bizonyos lényegtelen dolgokon érthetetlenül sokat képesek voltak elidőzni, ahelyett, hogy az igazán jó dolgokból hoztak volna be még többet. Nagyon hiányoltam Jared Leto karakterét, szinte csak kameózott, pedig amikor a vásznon volt, akkor mindent vitt. Ugyanígy Harrison Ford is. Egyébként Ryan Gosling-ra sem lehet panasz, bár neki alapvetően az ilyen jellegű karakterek állnak jól. Láttuk már jó párszor ehhez hasonló szerepben remekül alakítani (pl Drive). Szóval összességében nekem tetszett, 7.5/10