[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Social Network (A közösségi háló) 2010 IMDb
Nincs fészbukom. Nem is lesz, hidegen hagy. A film viszont érdekelt..
Ha skatulyáznom kellene, amolyan Wall Street farkasa-féle "hodjanledjünkmuttimillijomosok" tanulmányfilm. Nem tudom, az igazságot mennyire követi a film (nekem hitelesnek tűnt) de elképzelhető, hogy itt ott kiszínezték kicsit a sztorit. Pl. van az a jelenet, amikor ülnek bent az ügyvédekkel a megbeszélésen a teremben és valami olyasmit mond (kissé nagyképűen) a fészbuk-faszikám, hogy: " ..az itt jelenlévők közül senki sem lenne képes rá!"
Mármint a programozásra? Vagy arra, hogy az alapötletet lenyúlja?
Ami nekem lejött, az az, hogy igazából ez a fészbuk egy kooperációs fejlesztés. Egy rakat ember adta hozzá az ötletét innen-onnan, Márk öcsi meg szépen keretbe foglalta az egészet és durr. Vagy csatt, vagy plaff. Kinek hogy tetszik..
Azé' nem volt ez annyira rossz.
10/8.
Bridget Jones's Baby (Bridget Jones babát vár) 2016 IMDb
Tudom: ez csajoknak való..
Hát ez az eset, nálunk másképp esett. Mondom az asszonynak:
- Hoztam a B.J. 3-at. - mint aki valami nagy dolgot tett.
- És? - kérdi a párom.
- Ééés? Dehát neked is tetszett az első kettő része! - feleltem meglepődve.
- Azért annyira nem, mint neked..
-
Na mindegy. Végül is megnéztük. Illetve csak én, mert az asszony bealudt rajta..
Először arra gondoltam, kár, hogy Hugh Grant nem szerepel benne. Csíptem ahogy a lököttet játszotta. De aztán, rájöttem, ez így volt jó. Igazából még fel is dobta egy kicsit a hangulatot egy új udvarló. 12 év alatt jó sokat öregedtek a főhősök. Bár Colin Firth fogai közben valahogy mégis megfiatalodtak
Szuper volt egy új sztorit is látni már tőlük így, hogy 66-szor láttam már az első kettő részt
10/7.