[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hát én akkor nálatok fogok mozizni. aztán lehet viszem a szerencsémet hozzátok is, itt én vagyok az aki:
- beül a tök üres moziba, és pont a füle mögé ül be a házas pár, akik elkezdik a mindennapi problémáikat megbeszélni film közbe
- mellette a csávó egy egész túra hátizsáknyi makaronit kotor elő villával, kanállal
- az előtte ülő angry birds-el meg valami mobilos farmos cuccal szórakoztatja magát, a filmre rá se nézve
- olyan helyre van jegye a teli moziba, hogy mögötte ad-hoc filmkritikát hallgat végig az 5. rájuk szólás után is
- a fél órát késő 3 külföldi csaj megkérdezi milyen film ez, aztán végig csacsogják, kiabálják a filmet, majd szénné röhögik magukat (horror, igazán segített az átélésben) - plusz miután kénytelen voltam a terem másik végébe átülni, utána fél óra múlva meg fen hangon távoztak is, gondolom megunták hogy nincs kit idegesíteniük
Ez egy kis szelet az elmúlt évből
előre félek a keddi Blade Runner mozi élménytől :(
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.10.08. 09:00:25