[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ronyo #97250 Sziasztok! Én egy film címet keresek! Nem találtam megfelelő fórumot, de szerintem ez elég közel áll a kérdésemhez. Ha nem ide való lenne, és megsértek vele valakit, azért, attól elnézést kérek, de nagyon fontos lenne ... már aludni sem hagy.
Egy kolleginám mesélt róla, de nem tudott sem pontos évet mondani (talán 2013. utáni, de ez sem 100%), sem színészt, sem rendezőt vagy egy nevet ... így nem találtam a neten semmit. Ezért kérném a segítségeteket.
Nekem úgy mesélték el a film storyját, h van egy Orosz csóka, aki a fiát még gyermek korában Amerikába adja, de otthon azt színleli, h a gyermek meghalt. A fiú Amerikában nevelkedik és vhogy beépül egy sejtbe, és úgy kommunikálnak egymással a tagok, h onnan tudják, h robbantani kell, h ez a srác elmegy vhova, különböző helyekre, kirándulást színlelve és tölti fel a fotókat Facebookra vagy vmi ilyen közösségi oldalra. A többi sejt tag pedig tudja, h ha meglátják h hol fotózkodik, akkor az lesz a helyszín, ahol támadnak. a fiú, akit Amerikába küldtek, őt kiképezték erre. Sok évig nem történt semmi, nem kellett lépnie, élte az életet. De tudta, h ha kap egy emailt egy bizonyos tartalommal, akkor az a jel, h kezdheti. De kb olyan emailt, h beteg a macskád. És a végén olyan is volt, h
lopott egy kocsit, azt megcsinalta mentő autonak, és a meg támadott helyszínekre ellenőrzes nélkül be tudott jutni.
És bevitt még több bombát.
Valahogy így mesélte el a kollegina ... csak több volt benne az "és". De a story alapján érdekel a film, és ezért írtam ebben a fórumba. Remélem valaki ismeri a filmet az elbeszélés alapján!
Segítségeteket előre is köszönöm!