[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Woodstock (1970) IMDb
A szívem erőteljesebben kezdett dobogni, amikor a kezembe tette a kolléga a lemezt. Ami több szempontból is kíváncsivá tett..
Egyrészt ez a verzió amit kaptam, 3 óra 35 perc két részbe sűrítve (gondolom, hogy a rendezői változatból összevágva).
Másrészt, utólagosan (afféle hangalámondással) hangstúdióban szinkronizálták a zenei részek közti átkötő részeket (el kell ismernem, egészen jól
)
És harmadrészt, mert bár természetesen hallottam a nevezetes fesztiválról, de látni még sohasem láttam eddig egyben az egész dokufilmet.
Szóval először csak a készülődésnek vagyunk a fül és szemtanúi. Látjuk a fesztivál szervezőit, sőt magát az ötletgazdát is, látjuk a környékbeli lakosokat amint ámulva szemlélik a közelgő óriási tömeget...
Nem lehettem ott, mert még nem is éltem akkor, de ha ma lenne, ki nem hagynám semmi pénzért.
Óriási élmény volt még így archív felvételről is, 48 évvel az esemény után