[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Perks of Being a Wallflower (Egy különc srác feljegyzései) 2012 IMDb
Kéretik a kritikát NEM komolyan venni!
Szóval eljött az az idő, amikor már képesek bejutni az agyakba és az emlékekbe a kutatók..
Ez a film ugyanis egy az egyben az én élettörténetem. Ja! Nem viccelek ám. Nyugodtan kérdezhettek bármit ezen film kapcsán, én még csukott szemmel is elmesélem nektek amit tudni akartok. Sőt, még annál is többet. Szerencsére elég sok mindent kihagytak a készítők, és ezért csak hálás lehetek nekik..
Szóval megtudhatjátok, hogy miként illeszkedtem be egy új lakhelyemen, és miként tettem szert életem legjobb barátaira.
Még mindig nem viccelek...tényleg a legjobbak voltak. És sosem felejtem el őket.
Egyvalamit felejtettem el csupán ennek a dolognak (sztorinak) a kapcsán, ami tényleg fontos nekem..
A 17 és feledik perctől felhangzik az a dal, amit Patrick barátom a valóságban is tényleg így jellemzett: "Beszarás!"
Sam pedig így: "Atya ég, ez végre jó zene!"
Szóval a dalt azóta is keresem, tehát ha valaki tudna segíteni, szívesen beleírnám a következő feljegyzéseim egyikébe
Baráti üdvözlettel: Charlie (egy különc srác) és örök barátai..