1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    The Jungle Book (2016)

Nem nagyon voltam rá kíváncsi, mert nem érdekelt egy (sejtésem szerinti) Nolen féle sötét feldolgozása az egykori gyerek mesének, főleg nem láttam értelmét élő szereplős feldolgozásnak. De a random.org most így döntött. Azért előtte átpörgettem a gyerek mesét.

És jól tettem. A film koránt sem olyan sötét hangulatú mint sejtettem. Bőven a mai drámai és könnyed határvonalak között bolyong, így megkapjuk az egyes szereplők nagyobb (Lajcsi kifejezetten hatalmasabb lény lett), és rettegettebb (Kán) verzióját, de a film közepe felé bőven kapunk vidámabb, nyugodtabb perceket is, sőt még betét dalt is. Igaz, így igencsak furcsa filmet kapunk, ami mintha nem akarja eldönteni, komoly felnőtteknek szóló alkotás legyen, vagy inkább gyerek mese. de itt engem kifejezetten nem zavart, mert egy szórakoztató, mégis izgalmas, a gyerekkori emlékekből megmaradt történetet hűen követő, korrekt, élvezhető film lett, melyből ha sok minden nem is marad meg, egy egyszeri megnézésre több mint jó volt.

Sajnáltam volna, ha nem hallom Christopher Walkent énekelni (ami a filmbe volt, azt nem nevezném annak, és amúgy a karakterhez se illett volna a hosszabb jazz betét), de az end-credit-ben (ami enélkül is egész pofás lehetett volna) megkapjuk még ezt is :D
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.05.29. 00:01:57