1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Úgy vagyok vele, hogy teljesen okénak tartom a 91-es rajzfilmváltozatot, mert a síkban vállalhatóra sikeredett a film összes momentuma. De ez az élőszereplős változat csalódás volt, mert tulajdonképpen nem csináltak semmit, minthogy szolgai módon egy az egybe lemásolták a 91-es mesét. A 2D-t átnyomták 3-ba... és ennyi...

Itt pedig az állandó kornyikálás egy idő után pszichopatává teszi az embert... nem beszélve arról, hogy mindenki úgy viselkedik mintha komplett idióta lenne... nem érezték hogy valódi emberekkel lekoppintani a rajzfilmfigurák viselkedését tök gáznak fog hatni?
    Azonkívül én szörnyet vártam, ha már a címben is ez van, nem pedig egy zömök prolit, aki mintha felvett volna egy farsangi maszkot... számomra jobban feküdt volna ez, ha megtartva az eredeti történetvezetést és a környezetet csinálnak egy darkos thrillert... és persze no éneklés.