1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "Beauty and the Beast" / (Szépség és a szörnyeteg) - 7/10
    (2017.05.20) (129 perc, amerikai) - Family, Fantasy, Musical

Az eredeti animáció 1991-es és döbbenetes, hogy 26 év eltelt azóta, hogy azt moziban láttam az akkori barátnőmmel (aki 17 évesen is majd meghalt az efféle mesékért).

A sztoriról nincs mit mesélni --- hisz klasszikus ---, ellenben el kell mondanom: aki utálja a kornyikálós műveket, az kerülje... a film elejétől (másfél perctől!) kaphatja az ember az áldást.

//A szereplők:
    * Emma Watson kitűnő választás volt a főszerepre --- meg kell mondjam, pesszimista voltam a promó képeket és a szereposztást látván ---, kellemes meglepetésnek bizonyult a már 27 éves Hermione...
    * A mai napon 2 filmben is láttam Dan Stevenst. Az első volt a Redivider (Kill Switch), a másodikban ő volt a szörnyeteg. Az elsőként említett műig azt se tudtam, hogy létezik ez a színész --- s mindjárt kiderült, hogy a 2016-os "Colossal"-ban is szerepel (még nem láttam a filmet).
    A szereposztás jónak mondható volt (Kevin Kline, Luke Evans, Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor, Stanley Tucci)... aki nagyon kilógott számomra: Josh Gad.
    //Annak ellenére, hogy mjúzikel (a műfajnak nem vagyok nagy rajongója), és hogy a történetet ismerem, szórakoztató volt - pár dal, és a tárgy-karakterek is is jók voltak.
    Ha családos lennék, tuti megengedném a kisgyerkőcöknek, hogy ezt a feldolgozást is megnézzék.
    //Nem csoda, hogy akkora premier-sikere lett.