1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Még Covenant:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kozben azért filóztam kicsit a filmen és meg kell mondjam, nagyon tetszik, hogy az egész Xeno faj kialakulásáért végul egy kattant droid a felelos amit Weylandék fejlesztettek ki. Még szebb az egészben, hogy a droid mást sem csinál csak apucit utánozza, istent játszik. Szóval ez a vonala a Covenantnak nekem maximálisan tetszett, továbbá az is bejott, hogy David szimplán elintézte az engineer fajt a saját biofegyverukkel. Ismét csak istent játszva. Ez sztem ugyes tortenetvezetés.
    Viszont egy kérdés felmerult bennem a lezárással kapcsolatosan:
    Adott ugye David aki a Covenant fedélzetén halad afelé az új bolygó felé 2 facehugger embrióval a frigóban. A mérnokok urhajója pedig a saját bolygójukon maradt ugye plusz a teljes faj ki lett írtva(?) szépen David által. A kérdés már csak az, hogy hogyan lehet ezt a két szálat osszehozni, hogy végul egy David által kitenyésztett tojásokkal teli engineer urhajó keruljon az LV-426-ra egy Engineer-rel a pilotaszékben aminek a mellkasa lyukas???? :D
    Esélyes lehet az, hogy ez a bolygó nem a mérnokok egyetlen bolygója volt (vagyis David nem írtotta ki oket teljesen), hanem csak egy kolónia mondjuk, így azok a kovetkezo részben meglátogatják a furcsa mód (10 éve) elnémult telepesbolygójukat ahol nem találnak már semmit csak pár tojást...