1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #96418
    The Great Wall (A nagy fal)

"Akkor lássuk az egyik ilyen legendát." - Ki? Ki ír ilyet? Ki volt az a hülye, aki azt hitte, hogy ez egy jó bevezető lesz?

Rosszabbra számítottam, amilyen fika áradat követi a filmet. Semmi extra, csak csihi-puhi bimm-bumm és látványos tűzijáték. Egynek pont jó volt.

Nem tudom ki hogy van vele, de én már kicsit unom, hogy minden extrateresztriális lény, ami a Földre jön, annak kollektív tudata van. Mindig van egy rohadt királynő, főhajó, lófasz, amit ki kell nyírni, hogy aztán mindegyik megmurdeljen. Persze értem én, hogy írói szempontból ez megkönnyíti a dolgát, hisz egyrészt nem kell a follow-uppal foglalkoznia, mert úgyis elszenderedik az összes. Másrészről meg így a történet tetőpontját sem kell előrébb hozni, hogy a follow-upra is maradjon idő. Esküszöm nem volt az elmúlt években inváziós film, amiben ne ez a megoldás lett volna. Pedig egy ilyen verzióban is rengeteg történet volna...

5/10