[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Alien: Covenant:
Prometheus jobb volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!David megalomániája meglepett. A film végi jelenete viszont kicsit sem.
Sajnálom, hogy a nagy fehér mumusok ennyire dobva lettek. Ahogy Elizabeth Shawt is.
Gondolom most megint azért maradtak életben ketten is, hogy a kövi filmre azok is offscreen ki legyenek nyírva....
James Franco vitte a hátán a filmet.:D
Kong: Skull Island:
Sajnos ez tényleg nagyon, nagyon rossz volt. Pedig látványos szörnyfilmekre tökéletesen ki tudom kapcsolni az agyam. Hát itt nem sikerült. P. Jackson King Kongja marad erősen a mezőny élén.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bírtam a teljesen öncélú halálokat. Mint amikor az amúgy tök feleslegesen kihangsúlyozott béndzsa tagot minden előjel nélkül felkapják a repülő hüllők, és letépik a kezét. Többiek bólintanak egyet, hogy neki már mindegy, és snitt.:DD
Vagy a végig kemény fószernek beállított csávó, aki a végén feláldozza magát. Ennek sem volt semmi előzménye, hogy miért is teszi. Csak a rendező sok feláldozós amcsi filmet látott, és úgy érezte, ez a karakter is pont olyan.
Szóval naggggyon amatőr volt az egész.
Galaxis őrzői 2:
Sokkal jobban tetszett, mint az első. Lehet azért, mert az elsőnek hatalmas hype-ja volt, és nagyok voltak az elvárásaim. A 2.-at meg sokan szidták, így alacsonyak voltak az elvárásaim.
Egyéb iránt itt sokkal jobb volt a hangulat, a pörgés, a karakterek. Mindent sokkal jobbnak éreztem. És nem csak azért, mert kettes fokozatra kapcsoltak. Hanem mintha a rendező és az egész bagázs most találták volna meg a csúcsot.
Utoljára szerkesztette: DantszEE, 2017.05.18. 21:09:58