1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Erin Brockovich (Erin Brockovich, zűrös természet) 2000 IMDb

Az itteni dráma helyettinkább megnéztem egy másikat..

Julia Roberts talán a világ egyik legismertebb színésznője ma.
    Biztos vagyok benne, hogy Amerikától Ázsiáig és persze Makótól Jeruzsálemig mindenki hallott már róla.
    Itt egy megtörtént eseményt dolgoztak fel, ami Amerika történetében az egyik legmagasabb összegű kártérítési per volt.

Erin Brockovich környezetvédelmi aktivistát 2013 nyarán letartóztatták, ittas motorcsónak vezetés miatt.
    Ez nincs a filmben mert a filmbéli események után történt, csak érdekességképp említem meg, hogy a nő sem tökéletes..
    Viszont amit másokért tett, az sokkal fontosabb és ez már az említett pereskedés időszakáról szóló filmben is benne van.
    Az alakját megformáló J.R. is kaszált rendesen: 1 Oscar és még 31 egyéb díj ütötte a markát, nem is beszélve a filmszerepért kapott gázsiért,
    ami messze több volt, mint az általa megformált E.B. kétmilliós nyeresége az ügyön.

A filmet nem először láttam, viszont most is épp úgy lenyűgözött, mint elsőre
    Ja, és persze ezerszer jobb volt ezt újra megnézni, mint követni az itteni "dráma" eseményeit..
    Na szép napot, hetet, és tavaszt utót mindenkinek
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.15. 12:26:41