1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    A Galaxis őrzői 2

Kicsit spoileres lesz

Nagyon jó volt a film, az utóbbi évek egyik legviccesebb akció, sci-fije. Egyáltalán nem vette magát komolyan (Játéktermi hangok a flottánál pl. NE MÁR! ). Volt 1-2 poén amikor én is hangosan szakadtam a moziban, ez már nagy szó :) Igazi geek parádé volt, James Gunn említette is hogy ez a film mindenkinek szól, akit gyerekkorában a "menők" kihagytak a "menő" dolgokból. Na ez a film olyan geek-en menő. Mégis volt egy olyan szála, ami meglepően jó lett átültetve ("Mary Poppins"-al), így ennek a filmnek a főgonosza így még jobban üt. Drax poénjain csiszoltak, jobban el tudták helyezni a csapatban a karakterét, mint az első részben. Egy olyan poénos rész volt, ami nekem már sok volt és azt már erőltetettnek éreztem (Amikor Nebula a távolba meredve pszichopata módon meséli el a jövőbeli terveit hogy hogyan fogja levadászni az apját stb. És a pasi rákontráz abszolút kizökkentős poénnak szánva hogy "öö ja azthittem hogy kalapokat fogsz venni". Na ez már nekem erőltetett volt.)

De amúgy parádésak voltak a párbeszédek is, a zenék nagyon illettek a témához. Látványra ütős volt, rengeteg volt a vendégsztár (na vajon ki-hányat ismert fel?), sokkal jobb volt, mint az első rész. Nálam így 9/10, pedig az elsőt is láttam vagy 3x.

Ezek az új generációs Marvel filmek már nagyon ott vannak a topon. Jön a Pókember: Hazatérés, Thor Ragnarok, minden szál fut majd lassan az Infinity War felé... Utána pedig jönnek a még finomabb dolgok, mint az Inhumans, stb, és ez mind majd a vásznon. Micsoda években élünk!