1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Attraction 2017

Amikor letöltöttem a filmet és egy laza mozdulattal rányomtam a lejátszógombra, a döbbenettől percekig csak pislogtam... nem hittem el amit látok... ez a film kb. olyan szinten nézi hülyének a nézőit mint a Koreai Népi Televízió, mikor Kim parancsára Amerika megtámadásáról szóló arcpirítóan ostoba progagandafilmeket nyomatnak a nap 24 órájában.

Legális lett valamilyen kábítószer Oroszországban, vagy mi a szar volt ez...? Pedig az ügyesen összevágott trailer valami überkemény alienes sci-finek adja el magát, holott erről szó sincs... egyszerűen kínos volt nézni.

Például mi az hogy lezuhan az ufó, letarolja a fél infrastruktúrát, meg a lakóházak jórészét, erre a kölykök másnap iskolába mennek... mi van? És ott beszélik meg az előző nap történteket... tényleg nagyon reális... ahelyett hogy kijárási tilalom lenne, vagy evakuálnák a várost... á, minek...

A keménysrác elintézi az idegent egy bézbózütővel, miközben rajta szinte áthatolhatatlan páncélzat van... de a főszereplő csaj megmenti és beviszi a kórházba vérátömlesztést adni neki... és az egész procedúrát a lőtéri kutya sem veszi észre! Megintcsak: mi van??
    Közben kiderül, hogy a leányka vércsoportja véletlenül pont megegyezik az idegenével.... áááá, de jó... annyira izgultam hogy megegyezzen... szinte rágtam a Mikiegeres párnámat.

Üdítő érzés, ahogyan ez a stuff körbehugyozza a műfaj kliséit miközben a mellét kihúzva vigyorog a pofánkba... tulajdonképpen nem is lenne baj hogy leszarja a kliséhegyeket, de sajnos olyan bután és ostobán teszi ezt, hogy a film alatt végig ordítottam a Függetlenség Napjáért, pedig az sem a kedvencem.

Sikerült egy kemény scif-it olyan lebutított, ízlésficamos tini lamúrrá konvertálni, hogy minden percben öklendeztem a tengernyi nyáltól és a cukormázas negédeskedéstől ami kiömlött belőle. A rendező pont azt csinálta az ufókkal, mint Stephenie Meyer a vámpírokkal az Alkonyatban, mikor keményvonalas vérszívókból ecsetfejű tinibuzikat gyártott, akik csillogtak a napon... ahelyett hogy elégtek volna. Egyszerűen komolyanvehetetlenül blőd volt és buta.

És a legdurvább gyomros: amikor megmutatják ezt a nyomorult élient páncél nélkül... egy felnyalthajú metroszexuális selyembuzi, aki egy végzős középiskolás benyomását kelti... komolyan, ezt akarják eladni aliennek?? Mit szívtak ezek?
    Mikor megláttam ezt a fizimiskát, már tudtam hogy a pokol legmélyebb bugyraiban vagyunk... miért kell így elbaszni egy potenciális koncepciót? Olyat amiben lenne lehetőség, csak nem egy szirupos tini-szarság szintjére kéne lebutítani... agysejtpusztítóan gagyi az egész, ezt még DVD-n is túlzásnak tartanám kiadni.

Ki kéne belőle venni a CGI-harc részeket, és egy techdemoként mutogatni... max. így lenne értelme... és a legdurvább, hogy 2 óráig nyújták ezt a kula sztorit... negyedóra is sok lenne belőle... áh, de felbaszott ez az idióta film.

1/10