1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Tudom, hogy angol cím kellene, de ennek nem találtam. Aki tud neki az segíthet esetleg..

Tres metros sobre el cielo (A felhők felett 3 méterrel) IMDb

A srác fiatal, tökös, érzelmileg némileg instabil, de vagány és a csajok imádják.
    A csaj fiatal, félénk, szófogadó és tipikus jó kislány.
    Ha e két világ találkozik, akkor többé már semmi sem lesz ugyanaz.
    A film a mai vagány spanyol fiatalok kalandos és bolondos világába kalauzol el.
    Engem egyik kedvenc slágeremmel azonnal megfogott..

Általában semmi sem úgy alakul, ahogyan szeretnénk. Így vannak ezzel hőseink is, akik sok mindenen átmennek hogy végre egymáséi lehessenek, de aztán meg más dolgok és helyzetek miatt mégis szétmennek.
    Talán ezzel nagy titkot nem árultam el, hiszen mint hallottam van folytatás is, amiben meg újra egymásra találnak..

Ebben a filmben (bár számomra minden szereplő ismeretlen) nekem mindenki szimpatikus volt szinte kivétel nélkül.
    Az említett zene meg ami a fogadás estélyén csendül fel, szerintem annyira odaillik ahhoz a pillanathoz amikor kibékülnek, hogy nincs mese, nálam ez bizony egy újabb
    10/10