1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Én csak azt nem vágom Dzsí, hogy mitől jó egy ilyen agyatlan zombifilm, miért nézed őket, amikor Te írtad, hogy ezeknek a filmek zöméből hiányzik a filmek lényege: a normális történet????!!!!

Mert én megértem, ha tetszett a 28 nappal később, vagy pár faszán kitalált zombi vagy egyéb szörnyes/véres film, de ezek a múlt századi agyatlan filmek tényleg csak a véres cafatokról szólnak. (volt szerencsém párat látni nekem is a videó korszakban)
    A legnagyobb részükben a színészek játéka 0, a trükkök ugyebár még kezdetlegesek/bénák, a sztorikról meg ugye Te írtad, hogy hagynak "némi" kívánnivalót maguk után.

Tehát én nem az ízlésedet kérdőjelezem meg, elhiszem, hogy tetszenek ezek a filmek, csak képtelen vagyok megérteni.
    Főleg azért, mert jó ízlésed van a magvasabb, profibb filmek felismeréséhez, élvezetéhez.