1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    A játszma (2016)

Olyan sok jó filmekről meséltetek itt nekem, hogy kedvet kaptam én is egy nem túl régi sci-fihez..
    Már a stáblista is sokat sejtet. Akkora sztárok alakítanak itt egy egy karaktert, mint mondjuk Morfydd Clark.
    Vagy a nagy Adriana Randall. És persze ki ne hagyjam a hihetetlen Parker Sawyers-t se...
    (ki a tkm ez a sok dilettáns egy rakáson? és hol vannak az igazi sztárok?)

Miután túltettem magam a hirtelen ért sokktól ami a szereplőgárda láttán ért, gondoltam azért csak nézzük már meg, hátha...
    A kezdet nem is rossz. Imádtam a multimédiás kártyát ami ébreszt és dzsípíeszel is meg ki tudja még mi mindent tud.
    Nekem is kell egy ilyen. Ha láttok valahol, feltétlen szóljatok.
    Szal' befut az utolsó (két) tag is a meghirdetett versenyre? játékra? harcra? vagy inkább mindháromra egyszerre.
    Gyors laza bemutatkozás (semmi felvágás persze, csak a lényeg röviden: "xy vagyok. XY! nem ismertek?")
    Még nem öcsi, de azon vagyunk
    Két csajszi, egyik vérprofi (vagy annak tűnik) másik meg a legidegesítőbb legelviselhetetlenebb nyafka p...a akit valaha hátán hordott a filmipar. Még pár töketlen surmó, azaz akarom mondani enyhén Luke Skywalker és Han Solo kapitány szerű alak.
    Ja, és persze a lényeg: mind kivétel nélkül fegyveres játék szimulátor bajnokok. Olyan ászok a virtuális világban, hogy mindenkit sz..rrá lőnek sec perc alatt akár csukott szemmel is. Díj is van 100.000 vagy nem is emlékszem már mennyi dolcsi, amit az vihet haza, aki eljut az utolsó szintig virtuálisan persze. Mozgásérzékelős ruha, spéci virtuális sisak és minden kellék ami kell még.
    (fehér műanyag fröccsöntött maroklőfegyver a valóságérzet fokozása miatt pl.)
    Kedvenc részem volt: amikor pofán vágta a virtuális valóságban a játékostársát az ipse (hiszen annyira élethű minden) de a valóságban meg persze a sisakba boxolt csak. De semmi gáz, hiszen ez csak játék! Felnyitotta a saját sisakját, amitől azonnal a reális valóságba került, odalépett a cimbihez, neki is felnyitotta a satyit és durr a szemei közé csapott egyet
    aztán sisak vissza és folyt. köv. és újra "hűhamindendekurvavalóságosmajdbeszarokafélelemtől" lett..

Egyetlen oka van, hogy végignéztem ezt a sci-fikre szégyent hozó (mű)alkotást, és pedig az, hogy megtudjam, hogy akiket virtuálisan megöltek a szinteken haladva, azokkal mi lett a valós (filmbéli valós) életükben.
    Hát pontosan az, amit sejtettem..de nem lövöm le a poént, hátha valaki megnézné netán. (csak sejtetem, hogy hasonló egy lövöldözős játék végéhez.)

Csak az ötlet miatt, hogy virtuális kontra valóságos film(mel) próbálkoztak, és az elején látott multimédia kártya miatt:
    1/10.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.01. 19:33:33