1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Csere.com 2011.

Van bennem némi szimpátia a franciák iránt, rájöttem. Legyen vígjáték vagy akár horror, ezek a népek
    mindig megtalálják az utat a lelkemhez. Csodálkoztam volna, ha ez nem lett volna most is így

Aki látta már, annak újat nagyon úgysem tudok már mondani. de aki még nem, az készülhet egy jó kis akcióthrillerre

Úgy indul a film, mint egy könnyed kis romantikus sztori, ami bemutat egy szimpatikus magányos csajszit. Nézőként azt is vártam, hogy mindjárt felbukkan valahonnét egy kedves kis fess úriember, aki elcsavarja hősnőnk fejét
    A Holiday című film mintájára (feltételezem,mivel az volt előbb) a nő a neten lebonyolít egy rövid időszakos otthoncserét egy nyaralás erejéig.
    Legalábbis ez volt a terv, én meg mosolyogtam a bajszom alatt, hogy ugyan mi újat láthatok még erről a témáról?

Hősnőnk Párizs felé veszi az irányt, és mi is lehetne romantikusabb, mint egy szoba az Eiffel toronyra való kilátással?
    Minden szuper, még az idő is kellemes, (gondoltam) lassan jöhet is a pasi, de előbb még egy utolsó pihentető alvás...

Másnap reggel kopogtatják az ajtót. Vagy inkább durván dörömbölnek rajta, ütik-verik.
    Hősnőnk mellett végre A PASI fekszik...(na ugye!) ..illetve...inkább csak a levágott feje
    A zsaruk jöttek reggelre háztűznézőbe vagy inkább menyecske-elfogósdiba, pláne miután a lakásban mindenhol és a gyilkos fegyveren is az ő ujjlenyomata van.
    Miiivaaaan?

Ez a film ettől a pillanattól az utolsó percig (szó szerint) végig viszi a hátán a kíváncsi nézőt.
    Csak az utolsó pillanatban esett le a tantusz és ezt motyogtam halkan, meglepetten: "ne b@ssz, ilyen nincs!"

Röviden? Ez a film is nagyon ott van nálam a toppon.
    Bár egyedül kell majd újra is néznem: az asszony még a zsaruk kopogtatása után távozott a szobából..
    Nem is értem, miért.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.31. 17:55:55