[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #95162 Passengers (2016)
Az elozetes alapjan vartam a filmet, aztan a kritikusok lehuztak kicsit. En nagyon kellemesen csalodtam, szerintem egy kivalo film lett.
Ne lepodjon meg senki, hogy a film fele inkabb egy lassu folyasu drama. De nekem kifejezetten jol esett, hogy a Michael Bay es Marvel filmek osszefolyo akcioaradata helyett egy kicsit le tudott lassitani, es hagyott idot aterezni a szituaciot es elgondolkoztatni. Viszont egy masodpercig nem unatkoztam, vegig teljesen lekototte a figyelmemet.
Aztan az akciodus fele a filmnek izgalmas es latvanyos lett, nem panaszkodhatunk.
A fohosok jok, szepek, a kemia is mukodik kozottuk. A kornyezet latvanyos. A negativ oldalon persze fel lehet sorolni egy sor kisebb logikatlansagot, amik nyilvan idegesitoek, de ezek nem nyomjak ra a belyeguket a sztorira, szoval szemet lehet hunyni felettuk. Bar egy kisebb iroi raforditassal ki lehetett volna kuszobolni a nagy reszuket.
Megeri fizetni a filmert.
7/10