1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Kingsman: A titkos szolgálat

Amennyire lehetséges (egyre kevésbe az) kerülöm a lövöldözős világmegmentős filmeket, ahol mindenkinél mindig van egy teli táras maroklőfegyver, amit mesterlövész módjára használni is tud..
    A cím alapján meg sem néztem volna ezt az alkotást, de aztán mégiscsak odaragadtam a filmnéző fotelbe..
    Nem bántam meg. Van ebben kérem humor (néha egészen vicces is) akad látványos akció némi finom horrorral elegyítve..
    (gondolok itt a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    templom béli mészárlásra.
    ami meglepően jóra sikeredett) és ami a legjobb, az az, hogy a hős itt tényleg elnyeri a beígért jutalmát (ami férfiszemmel nézve egyáltalán nem is rossz)
    Talán máskor is megnézem majd...

Jane Austen könyvklub.

Na igen...ez pontosan az a másik kategória amit igen ritkán látni jól elkészítve.
    Az arány tökéletes: 5 különböző életfelfogású nő elemzi ki, hogy számára mit tolmácsol Jane Austen egy egy műremeke a hatból.
    Azért tökéletes, mert az 5 nő mellett odakerül egy 6. személy is, aki férfi, így egy teljesen más szemszögből mérlegeli ugyanazokat a dolgokat.
    Vitatkoznak dolgokról és eseményekről a könyvek kapcsán, de kulturáltan teszik. Sokan manapság a mai virtuális valóságokban nincsenek is tisztában a szó (kultúra) valódi jelentésével, vagy ha mégis, magasról tojnak rá. Mindenki csak a maga igaza érdekel és ez szomorú.
    A film viszont szerencsére nem ilyen. Remélem sokat tanulnak belőle majd mások is egyszer...

Csillagainkban a hiba.

Erre igen kíváncsi voltam bevallom. Igen nézhető és elgondolkodtató filmet kapunk (pénzünkért, türelmünkért cserébe)..
    Szubjektív véleményem: a hiba nem a csillagokban van, hanem bennünk emberekben, pontosabban az életfelfogásunkkal.
    Sokan csak úgy élnek bele a nagyvilágba de titkon mint a főszereplő srác is, szeretnének valami nagyot, valami maradandót is létrehozni.
    Nem lövöm le a poént, akit érdekel az úgyis megnézi (vagy látta már) hogy ez mennyire sikerül majd neki.
    Csupán annyit jegyeznék meg ezen film kapcsán, aki férfiként teheti az ne hölgytársaságban nézze meg ezt az alkotást.
    És aki még a film megnézése után sem tudja, hogy ezt most miért írom, az ne gondolkozzon semmin. Csak könyvelje el, hogy látott valami csillagos filmet és ennyi...