1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Betyár Egy.

Az első trailert leszámítva nem láttam mást így nem tudtam pontosan mire is számíthatok de a végeredmény nagyon jó volt.

Az elején
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kicsit furcsa volt ahogy kb 5 perc alatt 6 bolygót is bejártunk, de aztán szerencsére lassított a sztori.

Látszott hogy - Marvel mintára- ezzel a filmmel a Disney kipróbált egy új irányt, ami jó ötlet, mert ha minden évben ugyanazt akarnák eladni akkor egy idő után menne a süllyesztőbe az egész.

Nekem tetszett, az Easter Eggek is jók voltak nem tolakodók. Véleményem szerint jobban sikerült, mint a Ébredő Erő. Sokkal jobban élveztem és a végén
    A három helyszínes föld-levegő-űr csata pedig igazán jóra sikeredett. Az Ébredő Erőben sehol sem volt ilyen akciójelenet.

A szereplők is jók voltak. Külön tetszett hogy nem voltak csak feketék és fehérek, bár erre éppen csak némi felületes sejtetés formájában volt idő.

Különösen Donnie Yen - alias IP Man az űrben - tetszett a legjobban.

Eredeti nyelven, felirattal néztem szóval nem tudom milyen lehetett a magyar szinkron de nem hallottam jókat róla.

Ami viszont már lassan komolyan röhejes volt (de nem csak ebben a filmben) hogy
    A rohamosztagos páncélok menyire nem védenek semmi ellen. Komolyan botokkal és ütésekkel földre lehetett vinni őket. Minek viselik őket egyáltalán? De legalább már nem céloztak olyan csapnivalóan. :)

Az utolsó 5-6 perc pedig kifejezetten zseniális volt.

Mindent összevetve remek filmélmény volt. Mert elvonatkoztatni a Star Warstól miközben mégis az maradt.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.19. 10:11:37