[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Numb 2016
Szinte megfagytam a film nézése közben... pedig megy a fűtés... nem nagyon láttam még olyan filmet, ami ennyire hatásosan operálna a hideggel mint ez. Pedig egy átlag thrillerről van szó, de a szituáció amibe bele van helyezve a történet, az átlag fölé emeli.
Ugyanis egy 4 millió dollárt érő arannyal teli láda van elásva valahol, és négy ember kel útra a kanadai tél metsző hidegében hogy megszerezzék a zsákmányt. A fagyos hegyek között kb. nulla esélyük van az életben maradásra, a mínusz 20-30 fokos levegő pedig úgy üti át a télikabátot hogy öröm nézni.
Embereink már rövid idő alatt olyan fagysebzéseket szenvednek, hogy zombikra hasonlít az arckifejezésük... sőt mintha mindez még nem lenne elég, a szokásos rivalizálás is előjön, hogy kié legyen az arany... miközben észre sem veszik hogy egy forró teára százszor nagyobb szükségük lenne.
Nekem bejött a film, már a táj miatt is, de tuti nem vállalkoztam volna erre az útra, akármennyi aranyért sem... már a látványtól is szarrá fagytam.
7/10