1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #94676
    "Mivel még friss az élmény igyekszem gyorsan összefoglalni a véleményem, mert valószínűleg hamarosan semmire sem fogok emlékezni ebből a felejthető, sablonos alkotásból."

Tokeletes megfogalmazas. Nezzuk, mit szolnak hozza az amcsik, megy-e meg a Disney MCU szekere:

"Marvel’s "Doctor Strange" Rules Box Office With Massive Debut - It marks the 14th straight first place opening for a Marvel film, a feat matched only by Pixar. No. 2 is the animated "Trolls" with an impressive $44.6M and No. 3 is Mel Gibson's "Hacksaw Ridge" with just $14.7M."

$85.000.000 az elso hetvegen! Csak amerikaban, $325.000.000 vilagszinten!
    Magyarul: ezeknek bazzeg soha nem lesz vege!

Kivancsi vagyok, mikor dol be ez az egesz. Tippre azzal lesz a problema, hogy csak huzzak-huzzak a mezesmadzagot, minden film a kovetkezonek alapoz meg (valamilyen szinten ez a Strange-ben is jelen volt), de mikor all mar ossze es mikor zarul le vegre egy tortenetszal?

Oke, tudom, jon az Infinity War. Az lesz az igazi merce szerintem. A masik dolog az "erinthetetlenseg", nincs sulya semmilyen tortenesnek, mert jon par poen es megoldodik a hu, de nagy bonyodalom.

Mindez igaz lehet a Star Wars-ra is, ha nem vigyaznak. Martmint ize, csak mittomen, 1.8 milliardot termel, nem kettot
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.11.06. 22:53:28