1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    The Legend of Tarzan 6/10

Nagyon látványos volt, bár néhol azért túl CGI-sre sikeredett, ami nagyon nem tetszett. A történet unalmas volt, a környezet lenyűgöző volt, a hangok nagyon ott a helyén voltak. Összességében teljesen felejthető alkotás, egy jellemtelen Tarzannal... elnézést, John Clayton (aki látta, az érti) :-)

Blood Father 7/10

Valószínű az elfogultság beszél belőlem (M.Gibson felé), de nem volt ez rossz film. Még annak ellenére sem, hogy a trailer és a történet alapján sokkal durvább, pörgősebb, feszültebb filmet vártam. M.Gibson miatt adtam egy 7-est a filmre.

Eddie a sas 8/10

Jó pár napig halogattam a megnézést, mivel sosem volt hangulatom nekikezdeni. A filmet befejezve nem is értem, miért húztam ennyi ideig. A pontozások ellenére nekem nagyon tetszett, pedig nem gondoltam arra a megnézés előtt, hogy képes leszek végigülni. Bevallom őszintén, voltak pillanatok, amikor érzéseket váltott ki belőlem néhány jelenet. H.Jackman pedig kiváló volt a szerepében, mint ahogy a főszereplős srác is.