1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #94405
    A két kopper óta kicsit le voltam maradva Kevin Smith filmekkel, úgyhogy a mai napot ezeknek szántam. És hát nem csalódtam... :D

Veszett világ

Egy radikális családi egyházról szól. Homofóbok meg úgy általánosságban utálnak mindent, amit a világ jelképez. És a hosszú utat választva egyesével tisztítják meg azt.
    Igazából korrekt volt. Felvetett érdekes témákat, még ha azokat nem is bontotta ki. Mellé voltak nem túl tipikus fordulatok, amiket ritkán lát az ember filmekben. Bár az iskolai duma a tanárral nagyon irreális és expozíciós volt. De utána jól vette fel a fonalat film. Itt-ott a film végi lövöldözés elég olcsó volt, de schimán elnézhető. Néhány elem a horror filmekre jellemző általában, de mégis itt sokkal jobban voltak megoldva és sokkalta több feszültség volt bennük. Még én is izgultam egy kicsit. Korrekt volt...

6/10

Agyar

Na ez viszont bazi nagy waddafuk. Tudtam mire vállalkozom, de ez még így sokkolt. Nagyon beteg történet, nagyon beteg befejezéssel. Kibaszott furcsa, de jó volt...

6/10