1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    What We Do in the Shadows (2014)

Rossznak egyáltalán nem nevezném, mert a film végéig voltak benne ötletes, jól elsütött poénok. De a film második felében már nem kötött le annyira, mint azt tette az elsőben.

6/10

The People vs. Larry Flynt (1996)

Ez a film még kimaradt a megnézett filmek listámról, így ideje volt pótolni. Woody Harrelson-t kifejzetten kedvelem, így a film nálam 5 pontról indult. De sajnos ahhoz nem tudtam sokkal többet hozzáadni. A főszereplők jól hozták a szerepüket, de a történetvezetés nekem nem tetszett.

6/10

Man on the Moon (1999)

Mindig terveztem a megnézését, de sosem éreztem kellő erőt magamban, hogy meg is tegyem. Ám a hétvégén sikerült letudnom.
    Számomra egy felejthető alkotás volt, aminek voltak érdekes pillanatai. A főszereplő megosztó személyisége viszont remekül átjött. Kifejezetten tetszett a film utolsó harmada. De ennek ellenére se tudok több pontot adni rá.

5/10

Triple 9 (2016)

Nem tudom miért. Talán a hangulata, a környezete miatt, de kifejezetten élveztem. Viszont örültem, hogy hosszú idő után láthattam egy olyan akciófilmet, ami elsősorban nem a látványra helyezte a hangsúlyt.

8/10