1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Suicide Squad

Na, tudom most sokan fel fognak szisszenni, de nekem bejött! Sőt, tetszett a film! Nagyon is. Persze, nem hibátlan nyilván, kicsit talán túl sok benne a dráma, és nincs mindig a helyzet magaslatán a film, de abszolút élvezhető, és az a sok rossz, amit olvastam róla kicsit túlzás. Valaki mondta, hogy jellegtelen a hangulata, nem tudták eldönteni, hogy vicces legyen, vagy komor. Szerintem viszont egész jól játszik ezzel. Néha vicces, van pár jó poén, néha kellően komor, és esküszöm éreztem rajta azt a DC filmes feelinget, amit pl a Batman v Superman-nél is. Körülbelül egyébként egy színvonal nekem a 2 film, és a BvS is tetszett.

Színészekkel sem volt baj, bár Will Smith-t nem bírom, itt azért ő is kitett magáért. Leto Jokere iszonyat beteg, kár, hogy valóban kevés játékidőt kapott, el bírtam volna viselni belőle még néhány percet, bár az se lett volna jó, ha túlzásba viszik, alapvetően maga a karakter "kicsit sok" önmagában, értem a döntést, hogy nem szerepel minden 2. jelenetben. A látvány nagyon ott volt, a 3D is kifejezetten jó volt helyenként, nem is álmodtam volna, hogy ezt fogom mondani. Egyébként lehet az is közrejátszik a véleményemben, hogy abszolút elvárások nélkül ültem be a filmre, miután annyi rosszat olvastam róla.

Ami igazán negatívum volt nekem, az a főgonosz(ok) Akár elmehettek volna a legújabb X-Men filmbe is, semmilyen, jellegtelen világuralomra törő unalom megint... Sajnos nem lépték meg azt, hogy Joker legyen a főgonosz, és Harley mondjuk a fináléban átállt volna hozzá, vagy valami ilyesmi... Nem, jött a szokásos "enyém a világ köcsögök" típusú gonosz, ezredjére....

Lehet mondani, hogy bunkó vagyok, vagy óvodás, vagy nincs ízlésem, de én végig élveztem a filmet, egy percig sem untam, szóval egy erős 7/10 bőven mehet rá. A nagy kritikusok előtt meg értetlenül állok, hogy mit vártak ettől a filmtől.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.14. 23:19:59