[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Zootropolis – Állati nagy balhé
Jókat hallottam róla, így nem volt meglepetés, hogy tényleg jó volt. Kreatívan felvázolt világ és karakterek, bár fel vet néhány megválaszolatlan kérdést, de élveztem
6/10
Áve, Cézár
Azt nem mondanám, hogy hatalmas Cohen rajongó vagyok, de szeretem a filmjeiket. És ez is nagyon jól indult. A papos, rabbis jeleneten jókat derültem és vártam, hogy ilyen lesz a folytatásban. De sajnos a 2. actre erőteljesen unalomba fullad a film. A történet egyszerűen gyenge és a dialógok sem mentik meg. Pedig a helyszín és egyes karakterek igazán érdekesnek bizonyulnak, de ennyi. Talán majd a következő...
5/10
Agyas és Agyatlan
Tegnap volt még egy másik Cohen is a palettán, de ő a prosztó humor képviselője. Szégyen, nem szégyen, de én ezen a filmen úgy röhögtem, mint rég nem. Annyira beteg faszságokat képes kitalálni ez az ember, hogy hihetetlen. A kevesebb, mint 1,5 órás játékidő igazán jó dolog volt, mert ennél tovább a sztori sem tartott ki. Így a pörgős tempó tökéletes volt, és mindenre pont elég idő jutott. Néha undorítóan túllőtt a célon, de most éppen vevő voltam ezekre a szarokra. Igazából csodálkozom, hogy ezt Mark Strong bevállalta. Azért ő is csinált 1-2 beteg dolgot... :D
7/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.13. 11:59:30