1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Miért ne lehetne mini-sorozatnak nevezni? Akkor írd már meg légy szíves, mi számít mini sorozatnak, mert az lemaradt... :)
    Véleményem szerint az a mini sorozat, ami klasszikus értelemben véve se nem sorozat, se nem film. Egy történetet mesél el, és ha lenne esetleg további évada, akkor az különálló történetet mutatna be abban a környezetben játszódva.

Továbbá úgy gondolom (ma utánanéztem), hogy ebből nem lesz második évad. Az, hogy 1-2 külföldi cikk úgy hozza le, hogy lesz, az még nem hivatalos. Még a teljesen hivatalosnak sem számító IMDB adatlapon sincs 2. évadra utaló jel.

Az értékelés pedig szubjektív. Én sorozatokhoz hasonlítva értékeltem ennyire. Ami nálam a jobb sorozatok közé soroltak az alábbiak:

Breaking Bad 10/10
    Game of Thrones 10/10
    Narcos 10/10
    True Detective 10/10
    Sopranos 10/10
    Band of Brothers 10/10
    Boardwalk Empire 10/10
    Rome 10/10
    Homeland 10/10
    American Crime Story 10/10

Family Guy 9/10
    Prison Break 9/10
    Dexter 9/10
    Fargo 9/10
    The Wire 9/10
    OZ 9/10
    Spartacus 9/10

Gomorra 8/10
    Walking Dead 8/10
    The Knick 8/10
    Mr Robot 8/10
    Doctor House 8/10

Better Call Saul 7/10
    Luther 7/10

S hogy mi alapján értékelek egy sorozatot?
    1,Világ, amiben játszódik
    2,Történet
    3,Karakterek
    4,Szereplők játéka
    5,Kategóriáján belül mennyire jó összességében (ha film, akkor filmek között, ha sorozat, akkor sorozatok között)

Ezen kívül még rengeteg sorozatot néztem, amik többségét nem fejeztem be, mert teljesen érdektelen lett számomra. Így értelemszerűen nem is értékeltem azokat, mert nem lett volna releváns az érték.
    Utoljára szerkesztette: bexinho, 2016.08.11. 12:00:32