1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Jungle Book (2016)

Szép volt, jó volt, de túlzásnak érzem az IMDB-s és a Metascore-os értéket, amit a film kapott. 3D-ben viszont kellemes élmény lehetett. Valószínű azzal együtt egy gyenge 7-est elérhetett volna a Dzsungel Könyve...

6/10

The Finest Hours (2016)

Felejthető film volt, ami a fizikát teljesen vásznon kívül felejtette. Adott volt az idegesítő női karakter, az "én vagyok a főnök, és szar döntést hozok" karakter és a "korábban történt eseményekből fakadóan megkeseredett-mérges" karakter. Mégis valamiért sikerült a filmnek lekötnie közel 2 órán keresztül. Bár 2 hét múlva biztosan nem fogok emlékezni rá.

5/10

The Nice Guys (2016)

Lehet, hogy a nagy elvárás miatt (mindenki dicsérte, ismerősi körömből egyaránt), de nekem nem durrant akkorát ez az alkotás. R. Crowe nagyon jól hozta a szerepét, R. Gosling-nak is jól állt. De a történet nagyon gagyi volt...

6/10

Demolition (2015)

Na egy újabb gyenge filmet sikerült megnéznem, aminél azt hittem, hogy látni fogok jó drámát. Sajnos tévedtem. Semmit nem mozgatott meg bennem. Ellenben a díszlet és a látványvilág kellemes volt, amiben játszódott.

5/10

Stranger Things (2016)

S akkor egy mini-sorozat, ami minden szempontból egy 10/10-es alkotás. Nem érdemes kihagyni! Néhány egykori klasszikus filmet ötvözve olyan hangulatot sikerül átadnia a sorozatnak, amit rég éreztem már.

10/10