[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hi all!
én most jutottam el odáig,hogy megnézzem a terminator 3-at..megvártam míg megjelenik dvd-n...Szal a film szerintem (az első 2 rész fényében)egy okádék...Egyszerűen olyan szar,hogy nem is tudom hova tenni...szar poénok(ami nem, az meg má volt a másodikban),szar színészek,nagyon rossz párbeszédek,idegesítő logikai hibák(amit nemigaz,hogy a stábból senki nem vett észre,mert annyira alap),unalmas történet,idegesítő női(ezt mér kellett!?)terminátrix(ÁÁÁÁÁÁÁÁ....)...már gondoltam előtte is,hogy minek topmodellt berakni,mikor egy karakteres kevésbé szép nő jobb lett volna,bár igazából nő sem kellett volna bele...
egyszóval egy 90 percbe belezsúfolt b kategóriás akció ,amiből nagyon hiányzott az előző szereplőgárda...bár gondoltam,hogy Cameron után semmit sem egyszerű folytatni(Alien 3),mert egyszerűen túl jó rendező...