1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    jesszusom, mégis mit vártál? hogy 2 órába még belefér sargeras, kil'jaeden, mannoroth vére az egész lángoló légió, draenor sorsa, az örökkévalóság vége? a warcraft 1 történetét dolgozta fel, ennyi. atya világ, nem is értem, hogy lehet valakinek ekkora elvárása! főleg úgy, hogy kvázi a warcraft 3. részére kellett várni, hogy megjelenjenek az elfek, és a draenei faj. (trollok és taurenek meg még seholsem!)

én most jövök a vetítésről, kurvára bejött. nagyon átjött a hangulat a nyitójelenet, epic volt, utána az egész film kb. egy flashback volt (szinte vártam hogy az infernal golem lepottyanjon, mint a reign of chaos introban :)). minden apróság a helyén volt, stormwindben még a griff istálló is ott volt, ahol a játékban! tetszett elvynn forest, goldshire, tetszett azora tornya is hogy bennevolt. sok sok apróság. kibaszott jó film volt, annyit sajnálok, hogy talán túl keveset mutatott be a "háttérről", és túl sok szálat hagyott elvarratlanul (háttér alatt értem a démoni erőt, ami megszállta medivh-et is). ironforge-t amikor messziről mutatták amúgy, akkor kb. lepetéztem. nagyon, nagyon tetszett a film, rendben volt. mondom, aki nem ismeri a lore-t, annak talán túl sok lehetett a karakter, de teljesen jó volt a film.

khadgart valóban furcsa volt suhancként látni, révén hogy a jelenlegi wowban az egyik legnagyobb befolyással bíró ember származású karakter. amúgy, a varázs effektek annyira odabasztak, hogy az nem igaz. filmben ilyen jól mágia szerintem még nem volt ábrázolva. csillagos ötös, jóféle blizzard iparosmunka.

ha a következő film a warcraft 2-t fogja felölelni, akkor a soron következő filmekben annyi történés lesz, és annyira beindulnak az események, hogy kb. egy warcraft 3-as kampány lesz 1 film.. szóval el leszünk látva, nagyon remélem.

mondom a véleményem aktív wowosként, a lore nagy részét ismerve. hogy rendben volt ez.

Warcraft: A kezdetek
    9/10, de csak azért, mert nem láttunk blizzardot :)
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.05.26. 23:55:09