1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Bridge of Spies

Profi rendezés, hangulatos díszlet, kiváló színészi játék, tipikus Steven Spielberg-es film. Maga a sztori véleményem szerint nem volt nagy eresztés, kicsit többet vártam tőle, több izgalmat, nagyobb drámaiságot. Ennek ellenére nem untam. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a mai palettát elnézve, ha elmennek ezek a régi vonalas nagy rendezők, ki fogja őket helyettesíteni.

7/10

Black Mass

Félve ültem le a film elé. A megnézés előtt nem láttam Johnny Depp-ben annyit, mint amennyit végül mutatott. Sajnos az utóbbi években nem igazán tudok felsorolni olyan filmet, ami mély nyomott hagyott volna bennem. Viszont a Black Mass kellemes meglepetés volt, és JD-nek is remekül állt ez a szerep.

8/10

Legend

Történet kissé kapkodós, kevésbé kibontott (mint amit vártam). A film második felében túltolt szerelmes szál nekem nem jött be. Hitelesnek sem mondanám. Sokkal jobb lett volna az egész, ha komolyabb hangvételbe viszik el. Viszont amit Tom Hardy képernyőre vitt, zseniális :) Nem véletlen, hogy DiCaprio és M.McConaughey mellette ő a harmadik legtehetségesebb színész. Elfogultság nélkül viszont csak egy jó filmnek nevezném a Legendát.

7/10