[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Star Wars VII - 7/10
Jo volt. Semmi kiemelkedo, de jópár hiányossággal és egyebekkel azér tett róla, hogy ne 2 méterrel a levegoben szálljak ki a moziból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, engem is zavart a tortenet szolgai remake-je. Tényleg nem lehetett egy KICSIVEL más sztorit írni, hogy mondjuk egészen apró módon eltérjen a 4. résztol??? Igen, én is forgattam a szemem az ujabb bolygópusztito szupertámaszpont miatt, ami most már legalább 10x (tehát TÍZSZER!!!) nagyobb a halálcsillagnál. És akkor mi a tokom van??? Zavart, hogy nem volt tisztázva a galaxis mostani politikai sztorija, miért lázadók még mindig Leia és a sleppje????? Miért kizárólag x-wingjeik vannak? Miért azokkal indulnak bombázó bevetésre??? Érthetetlen, hogy a promó anyagokban és posztereken elokelo helyen szereplo Captain Phasma-nak egy szál akciójelenete nem volt, gyakorlatilag egy darab senki volt a filmben. Kínosan feszengtem azon a tipikus JJ Abrams-es nagyszájú, guruló, sok foggal és csáppal bíró ostoba golyószornyes jelenten. Húztam a szám amikor Finn fénykardot ragadott és harcolt vele. Na azt nem, azt csak eroérzékenyek használhatják, de ha kicsit tudnak is vele mondjuk védekezni, az fix, hogy nem partnerek percekig egy sith lovag (tanonc? mindegy is) ellen vívott harcban. Adam Driver nekem nem jott be mint fogonosz karakter. És a mesterét miért kell 5 emelet magas hologramon kivetiteni? Ugyanakkor a tobbi szereplo nekem bejott, bejottek a poénok, a filmen érezni az anyaghasználatot és a visszafogott CGI-t, na és persze Han halála. Gyonyoru volt. Tudtam már elore, megéreztem hetekkel a premier elott, hogy ennek kell torténnie, és nagyon reménykedtem, hogy megmerik lépni. Nagy pacsi érte. Várom a kovetkezo részt, egész jól alakul ez, de hatast messze nem dobtam tole.