1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #91502
    Star Wars

Mikor felhangzott a főcím és gördült a szöveg, teljesen szürreálisnak éreztem, hogy végre nézem :D Moziba volt újongás meg taps, durva volt :DD Én a pozitív élménnyel távozók sorát erösítem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagy a nosztalgia faktor? Nagy. Csúnyán lenyúlja a IV. részt? Igen. De úgy hiszem nem csak ettől szeretik az emberek. A film önmaga jogán is megállja a helyét.
    Az új karakterek egytől egyig jól lettek fel- és bevezetve. Finn-nek a végére egy kicsit kevés tenni valója akad, eléggé csak olyan ott legyen alapon van ott. Rey viszont nagyon jó volt. Főleg a kémia közte és Finn között volt nagyon jó. Kylo Ren szerintem az, akinek Anakinnak lennie kellett volna. Tökéletesen testesítette meg azt a figurát, aki a két oldal között évődik. Ha a következő részben visszatér, mint aki 100%-ig a sötét oldalon áll, akkor nagyszerű gonosz lehet. Snookból kevés volt így elsőre és őt nem nagyon sikerült felvezetni, mint nagy arc. Az jó, hogy nem volt róla valami eröltetett expoziciós dialóg. Inkább ne, mint igen. BB-8 is jó volt. Kedves, aranyos kis gép volt. És nem olyan pöcs, mint R2. Alig, hogy visszajön, az az első, hogy lebuzizza 3PO-t :D

Összességében nagy élmény volt. És a mai napot látva jó döntés volt megnézni. Spoiler hegyek minden felé :D Kicsit sajnálom, hogy nem JJ rendezi a köv részt. Meglátjuk ez a Rian mit alkot majd. A nagyon jó alap megvan hozzá....