[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Star Wars
Nekem kifejezetten tetszett, az én elvárásaimat teljesítette, és előjött a régi trilógia hangulata rendesen helyenként, de azért sikerült jó újításokat is belevinni a filmbe. Pl tök jól érzékeltették a technológia fejlődését, meg azt, hogy azért eltelt egy pár évtized a Jedi visszatér óta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főgonosz nagyon kis geci. Darth Vadert igazán sosem utáltam, de ez egy kis elkényeztetett, dühproblémás kölök, aki ráadásul megöli Han Solo-t... úgyhogy rühellem. Az a jelenet nagyon a szívembe mart..
3D helyenként brutál látványos volt, kijöttek bizonyos elemek, illetve baromi jól lehetett érezni a terek mélységét is helyenként. Voltak jelenetek, amik csak erre építettek szerintem. :D Nagyon látványos volt, nagyon akciódús, és engem a sztori folytatása is érdekel, szóval várom nagyon a következő részt. Szerintem egy Star Wars rajongó sem fog csalódni. 8/10