1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Katalizátor
    Mad Max: Fury Road

Végre volt szerencsém megnézni eme remekművet! Habár a film nézése közben különös dolgokra jöttem rá, álljon itt egy teljesen szubjektív vélemény!
    Először is! Jómagam nem igazán tartozom sem a disztópia kedvelők közé, sem az autós akció hívők közé. Akkor mire fel a nagy lelkesedésem? Egyszerűen csak annyi, hogy túl tudom tenni magam ezeken a dolgokon és úgy értékelni a filmet, ahogy megérdemli. Elég sok véleményt olvastam a filmmel kapcsolatban, ezek zöme eléggé megosztó volt. Az igazság az, hogy még sosem láttam ennyire megkomponált akciófilmet, minden a helyén volt! Gyönyörű snittek a sivatagban, hatalmas akciójelenetek kísérik ezt a filmet. Mégis valami hiányérzetem támadt közben! Igen, ez a film nem nekem készült! Eleve nem szeretem a non-stop akciót,pláne nem az autós akciót! Igen, az igazság az, hogy untam is a végén! Nem nekem való dara volt az egész! Viszont én szeretem a filmeket úgy értékelni, hogy az túl van a személyes ízlésemen. És mit találtam? Egy brutális akciófilmet! Nem csodálkoznék, ha ez a film lenne most Tarantino kedvence, tényleg megérdemli a legeket! Az igaz, hogy jómagam elkezdtem unni, de ezt nem úgy értékelem, hogy szar lenne, inkább ez a saját személyes érzésem. Ez a film, majdhogynem tökéletes! Simán megadom rá a 9 pontot, sajnálom, hogy nem az én világom.