[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mad Max Fury Road
ÉRtem én, hogy lángol a gitár, robbannak az autók és mennek és mennek és mennek..... De a nagy büdös látványon túl, többségében a nulla felé konvergál, amit bemutatott. Nem mondom, hogy untam, de azért erőteljesen vártam már, hogy vége legyen. Ez a 2 óra hosszú 2 óra volt, nem az a gyors fajta. Oké, jó dialógusokat adtak a karakterek szájába, bár azt a 2 oldalnyi szöveget nem lehetett nehéz eltalálni. Plusz az elején Max szófukarsága kicsit erőltetett volt. Nem értem miért nem tudott megszólalni, hogy mit akar vagy mi van. Helyette csak mutogat, mint egy idióta. Látványos volt, de ennyi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a third actnél elindulnak vissza, arról nekem leginkább a tanácstalanság jutott eszembe. "Őőő, most akkor mi legyen a vége? Aah tudom már, menjenek vissza. Akkor lesz még egy üldözéses jelent és nem kell semmi újat kitalálnom..." Gratula
6/10