[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Wyrmwood 2015
Az elején féltem hogy gagyi lesz, de nagyon szórakoztató kis zombis road movie. A költségvetése nem egy World War Z és a b-vonulat is egyértelműen érződik rajta, de ezen speciel én jobban szórakoztam mint Pitt eposzán. Sok helyütt nagyon verejtékes küzdelmeket láthatunk, nem úgy mint megannyi trash szintű szemétnél, ahol 1 zombi 1 lövés. Itt is van heccsát nem arról van szó, de sokkal élvezhetőbbre gyúrták a filmet mint hasonló témájú társainál.
A sztori sem mindennapi... pl. biogázzal működő zombik, amiknek a vére üzemanyagként szolgál, plusz van itt nekünk magasabb fejlődési fokot elért telepata leányzónk, aki fullosan kihasználja a vírust, és zombikat irányít az akaratával.
Még a poént sem nélkülözi a sztori, szinte mindig akad egy-két vicces jelenet, vagy röhögésre sarkalló szituációs malőr. Tekintve hogy mennyi hányadék ötlettelen zombis cucc jön ki manapság, ez igazi hiánypótló a műfajban. Nekem mindenképp az volt. 0 cgi-vel is lehet eredményt elérni, csak néhány dolgot kell átírni abban a fránya forgatókönyvben és máris képernyőképesebb az egész.
7/10