1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Jupiter felemelkedése

Franc se tudja, kicsit túl van lihegve ez film. Mármint negatív értelemben. Úgy kutyázza mindenki, mintha valami igénytelen asylum filmről lenne szó, de szerintem annyira nem volt vészes. A világ kialakításával kissé nagyot vállaltak a készítők, egyszerűen nem volt idő arra, hogy a részletekbe belemenjenek. Olyan volt, mint amikor anno az Utolsó léghajlító komplex világát akarták átültetni egy másfél órás filmben, aztán a végeredmény egy zavaros, szarrá vágott hatású valami volt. De ettől még a film követhető. Nem is értem, sok kritikában miért írtak olyanokat, hogy "azt sem tudtuk már ki, kicsoda". A látvánnyal semmi bajom nem volt, sőt ez egész jó volt, a film legnagyobb erénye. Nagyon bejött a Felhőatlasz Szomni epizódja (klónok a jövőben), kb. ezt a látványvilágot vártam a Jupiternél is. Szokás szerint IMAX-ben a látvány miatt a film is kicsit felértékelődik. A párbeszéd helyenként tényleg béna, mondjuk ez a szinkronnak is betudható. Vagy ahogy Eddie Redmayne hangja Rajkai Zoltán próbált öregesen, keresztapásan beszélni, na az is kész röhej volt.
    Minden összevetve vállalom, hogy egyszer simán nézhető, persze nyugodtan ki is hagyhatod;)
    5.5/10