1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Expendables 3 – 5/10
    --------------------------------

A kozepesnel kicsivel jobb elso es a szinte ertekelhetetlen masodik resz utan valahogy sikerult most egy normalis sztorit osszehozniuk, ugyanakkor persze sok a baj most is.
    Alapvetoen gond van a frencsajzzal. Masodik sorba kerult ex-akciosztarok egyutt akcioznak olyan fiatalokkal akik MÉG nincsenek a masodik sorban. Ezt ki gondolta mukodokepesnek????
    Viszont az akcioreszek ebben a filmben igencsak megalltak a helyuket. 3 nagyobb akcioresz van a filmben, mindharom korrekt es szepen koreografalt/kivitelezett lett.
    Banderas karaktere tenyleg jol sikerult, sikerult mosolyt csalnia az arcomra ami eddig egyik filmnek se nagyon sikerult. Csak azt a bena sapkat minek kellett raadni a vegen, elkepzelesem nincs. Sot meg Wesley is korrektul hozta amit kellett neki, igy a harmadik reszre kb. az osszes regi motorosnal hitelesebb volt es a jateka is ertekelhetore sikerult. Stallone mar irto gaz sztem ebben a szerepben, Arnold pont jo, hogy egesz film alatt ki sem jon a nehezgeppuska mogul, Lundgren pedig rejtely miert van meg a filmben, sem komolyabb szerepet sem jelenletet nem adnak neki, total felesleges. Randy Cotture pedig azt sem ertem miert kerult bele az egesz frencsajzba, hat kicsoda ez az ember???? Helyettuk pl. nyugodtan lehetett volna tobb szerepet adni Jet Li-nek, O legalabb megiscsak valaki es a karaktere is jo lett (legalabbis az elso filmben, a masodikbol 2 perc alatt irtak ki, ebben 5 percet is kapott).
    Gibson jo volt, de ugyan azt hozta amit a Machete folytatasaban. Ja es a film vegen levo ossznepi osszeborulas mar tenyleg ultra ciki, hagyjuk mar ezt a nagy szeretetet, vagy legalabb lett volna kicsit stilusosabb, kevesebb nyallal vagy nemtom.
    Egyszer nezheto volt vegulis, rosszabbra szamitottam, de tobb ilyet mar tenyleg ne csinaljanak, legyen eleg ennyi a bohockodasbol.