1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Nem lenne vége a jelenünknek, ha elmennénk a múltba, vagy a jövőbe, vagyis elméletileg nem. Az már más kérdés, hogyha valamit változtatunk a múlton, akkor milyen kihatással van a jelenre. Már ha visszatérünk egyáltalán a jelenbe, de ha azt feltételezzük, hogy az utazáskor a jelenünk megmarad, akkor valószínűleg vissza lehet térni... Kicsit Vissza a jövőbe módon tudom elképzelni ezt a múlt megváltoztatása dolgot, pl hogy eltűnik a fényképről egy gyerek, vagy ilyenek... :)

Ami az Insterstellart illeti

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Értem én, hogy a féreglyuk vagy feketelyuk az idő és a dimenziók felett áll, ezért is tudott a múltban megmozgatni könyveket. De a már fent leírt probléma éppen az, hogy ha gyakorlatilag ő mozgatta anno azokat a könyveket, akkor két énjének kellett hogy legyen, ami igen problémás! Egyik én a szobában, a másik én a féreglyukban, vagy nem?! Vaagy a másik lehetőség, hogy egy énje volt, és az a kép, amin ő van a lányával a szobában csak a múlt kivetülése. Ami viszont azért nem lehetséges, mert meg próbálta akadályozni, hogy a múltbeli énje elutazzon, ergo párhuzamosan volt a múlt és a jelen

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.10. 23:51:02