1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zorrobomber
    Úgy látom hipszter dolog lesz lehúzni az Interstellar-t, és belekötni. Persze nincs ezzel baj, minden jó film sorsa ez, és én is keresem benne a hibákat(van bőven), de ha ugyanilyen alaposak lennénk pl. a Mag című remekkel szemben akkor mi lenne az eredmény? :) Én is így jöttem ki a filmről hogy hát ez csalódás, de ahogy telnek a napok, utánaolvasok, gondolkozok rajta, úgy jött felfelé a pontszám, és meg is állt már 9-en. Jóez, bárcsak évente egy ilyen scifi kijönne. És érdemes nem elfelejteni hogy ott van a fi a sci után.

"Némelyik különösen szembeötlő, amikor a szereplők maguk fejtik ki az oda vonatkozó fizikai törvényszerűségeket, aztán meg meglepődnek, hogy azok érvényesek."

Az ilyenek szerintem hangsúlyozási okokból történnek, hogy emlékeztessék a nézőt a törvényszerűségre, azt is nézd, hogy nem minden néző expert a témában, és el is kell adni azért a filmet.

"A film nagy csattanója igazából akár a legelején kitalálható, de a közepénél mindenképpen" - ez miért akkora baj?

"A fő problémára felajánlott két megoldás egyike sem tűnik életképesnek." - kifejthetnéd, érdekel

"Túl hosszú" - ezt csak az elején éreztem, de ha valaki szereti az emberi drámázást(pl. lányok), az ezt pozitívumnak fogja tekinteni, nincs ezzel baj, még egyszer mondom, jöjjön ki évente egy ilyen hard-scifi ekkora büdzsével, és simán elnézek neki +1 óra "nyújtást"
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.10. 13:42:30