1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Kurvára nem tudom mi fog történni a filmben, csak azt tudom, hogy amit a jelenet nyilvánvalóan sugallni akar, az baromság. Legalábbis azt hazudja, hogy ez lesz a filmben. Na, de akkor te meg azt áruld már el, hogy ha számodra nem ezt sugallja a trailer, akkor meg mit látsz benne iszonyat hatásosnak?

"Fotel előtt ülve meg hagyjuk ezt a dumát, hogy ki mit csinálna, mert játszott háromszor a Modern Warfare 2-vel."

Annyira tudtam, hogy ez lesz a reakció. Jön a hüppögés, hogy bezzeg a valóság lehet ilyen meg olyan... "Lehet..". Hát köszi.
    Nem tudja egyikünk sem, csakhogy te nem érvelni próbálsz. Neked kényelmesebb elhinni, hogy biztos úgy van hiszen ott mutatják és különben is a cáfolattal összetörne a katartikus élmény. Míg ezzel szemben én legalább leírtam, hogy szerintem miért kamu ez a reakció amit a filmen láttunk.