[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jól van, nem ment át. Direkt egy romantikus jelenetet választottam példának, mert senkitől nem láttam még Star Warst egy ilyenen keresztül minősíteni, gondoltam ez már nagyon messze van az általad emlegetett "Star Wars=TIE-vadász, Han Solo, AT-AT lépegető és Birodalmi Induló" hozzáállástól, erre most beleragadsz ebbe a jelenetbe. Ugyanaz a tempó és általánosítás, mint hogy zúgjon a TIE meg lőjön a Solo, csak most a példámmal kapcsolatban. Ugyanoda lyukadsz ki mindig, mint ha az lenne az elvárás mint egy AC/DC lemez esetén. Ember, nem ezeket a jeleneteket akartam viszontlátni a pre-be, és nem ezeket akarom viszontlátni az új részekben sem. Minőségben szerettem volna hasonlót látni. Pusztán attól, hogy más és valamin újított attól még nem lesz feltétlenül jó, és akármennyire meg vagy győződve, hogy te jobban tudod nálam én mit vártam/várok egy új SW epizódtól tévedsz. Amit mindenáron be akarsz bizonyítani, na pont attól hánynék a legnagyobbat, ha megpróbálnák ugyanazokat a szövegeket, jeleneteket pepitában lenyomni a torkomon. Valami olyasmit szeretnék (hogy ne egy jelenetet ragadjak ki, mert akkor megint csak az lesz, hogy na azt és olyat és ugyanúgy akarom látni), ahogy különbözik a Birodalom visszavág és az Új Remény. Két totál más hangulatú film, és mégis...
Bocsánat, de be kell fejeznem, gipszben van a kezem, lassan megy, és most baromira fáj is. Ha esetleg türelmetlen hangot ütöttem meg elnézést, nem neked szól, hanem az előzőek miatt van.