[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:) Igen, ezt a szép hosszú leírást én is elolvastam utána, de nem minden részét értem / vagy máshogy gondolom / vagy nem is gondolom sehogy. Nekem a kanapés jelenet volt az, amikor úgy gondoltam, hogy az alapfelállással kavarják meg az embert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Az anyánál jelenet utolsó mondata nem csak a fickót zavarta össze, hanem engem is - már ott is egyre gyanúsabbá vált a dolog. Igazából nem mentem bele túlságosan és a pókokkal ma is bajban vagyok :) Nem agyalok rajta egy ilyen szép nyári időben... :)azt hisszük, hogy a töritanár élet a normális, ezért keressük a színészesben a "hibát"
Mr. Peabody: Ha a Hollywood-i cukormázat leszopogatjuk, egész szórakoztató. Pont ez kell a népnek. Kacarászós/10 A Pitbull vs. Zumba poén azért jó az elején.
James Bond trilobita Daniel Craig-el (aki nagyon jól tolja az akciót, persze nem igazán az a gentleman Bond fajta - és a Skyfall-ban meg is punnyadt rendesen, de én nagyon bírom): 8/10, 5/10, 6/10 Már csak egy olyan kis szürke sportautót kell szereznem... (GyK: Kapj el ha tudsz)