[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Frost/Nixon
Ha már 40 éve mondott le, akkor megnéztem a CharlieMichael Sheenes filmet. Érdekes volt a dokumentarista jelleg. Szerencsére annyira nagy hangsúlyt nem fektettek az elkészülés nehézkes körülményeire. A film is próbálta megtört emberként bemutatni NIxont, aki próbálta maga mögött hagyni eleinte a dolgot. És elhiszem, hogy a könnyei meg az egész beszéde valahol őszinte volt a részéről, de nem tudom sajnálni. Amit és ahogy csinálta jelképezi (számomra) mindazt, ami pusztulásba viszi a világot. Addig próbált terelni ameddig csak lehetett. De még utána sem volt benne annyi emberség, hogy felvállalja. Egy féreg volt (vagy inkább lehetett, feltételesen, mert mégsem ismertem), ahogy az ilyenek többsége szokott lenni...
A Frost annyira nem jött be. Oké lehet, hogy mert másnak képzeltem őt, de ez a sztár viselkedés nem tetszett. Sam Rockwell meg zseniális, mint mindig :D
6/10